Ontdek wat studeren in deeltijd je brengt

Wilke ontwikkelde zich als vakdocent en als mens

JUIST DOOR NIEUWE DINGEN TE DOEN, BLIJF JE JEZELF UITDAGEN

Voor dramadocent Wilke van der Molen (40) is geen dag hetzelfde. Heerlijk vindt ze dat. Toch zocht ze na 13 jaar wat extra uitdaging en begon ze met een masteropleiding Kunsteducatie. Dat was af en toe best pittig, als moeder van vijf jonge kinderen (waarvan twee tweelingen!).

Michel groeide na de deeltijdopleiding Bedrijfskunde verder in zijn functie als operationeel manager

VEEL GELEERD VAN MEDESTUDENTEN UIT ANDERE BRANCHES

De ervaren Michel (40-plusser) werkt al jaren in de automotive branche. Daarin ziet hij ontzettend veel ontwikkelingen. Wat betekenen die voor de toekomst van het bedrijf? De opleiding Bedrijfskunde in deeltijd heeft hem geholpen die ontwikkelingen te kunnen verklaren. Hij heeft zijn theoretische kennis vergroot en ook veel geleerd van zijn medestudenten. Hij is gegroeid als mens en als professional.

Van werken leer je ook, maar op den duur miste ik de theorie

De Amsterdamse Julien van Nimwegen (45) werkte bijna 21 jaar als accountmanager bij een grote groep drukkerijen. Hij verdiende goed en had het naar zijn zin. Maar merkte ook dat het lastig is om door te stromen zonder hbo-opleiding. Dus besloot hij zijn kennis te verbreden en naast zijn fulltimebaan commerciële economie te studeren.

Vijf jaar geleden besloot Marit Douma (32) haar hart te volgen
Ik stond met plezier voor de klas, maar mijn liefde voor sport en beweging bleef knagen

Zes jaar geleden besloot Marit Douma (34) haar hart te volgen. Ze stond al jarenlang met veel plezier voor de klas, maar bleef zich afvragen: waarom moeten die kindjes toch zo lang stil zitten. Ze besloot zich meer te willen verdiepen in het effect van beweging op kinderen, en begon met de ALO in deeltijd. Best een uitdaging voor een chaotische, ambitieuze alleswiller als Marit.

Vind een hogeschool bij jou in de buurt

  • Bezoek een open dag
  • Volg een proefles
  • Vraag meer informatie aan
compass location