Vergroot je kansen met een deeltijdstudie

Vergroot je kansen met een deeltijdstudie

Iets heel anders, beter worden in je vak of doorgroeien. Wat je reden en motivatie ook is, er is altijd een deeltijdstudie die bij je past. Deze nieuwe stap brengt verandering, dat is mooi en soms ook spannend. Ook in tijden van corona biedt het kansen. 

Welke kansen zie jij?

Ook in tijden van corona zijn er sectoren die stabiel blijven, een flinke groei doormaken of personeel nodig hebben Zoals in de zorg en onderwijs. Daar staan ze te springen om mensen. 

Heb jij jezelf altijd al voor de klas zien staan, help je mensen graag op een andere manier verder of heb je altijd al iets met media willen doen? In de sectoren onderwijs en pedagogiekzorg, medisch en welzijn, ICT & media en techniek is veel vraag naar mensen. Welke kansen zie jij?

Zorg, medisch en welzijn

Ziekenhuizen en zorginstellingen komen handen te kort. De vraag neemt steeds meer toe door de vergrijzing. Tegelijkertijd leven we langer en willen we de kwaliteit van leven, zelfredzaamheid en zelfstandigheid zo lang mogelijk behouden. De patiënt of de cliënt staat daarbij centraal. 

Kies je voor een deeltijdstudie in de sector zorg, medisch en welzijn? Reken gerust op een warm welkom. Ze hebben jou nodig. Of je nu iets heel anders wilt, beter wilt worden in je vak of door wilt groeien. Pak je kans!

Onderwijs & pedagogiek

Vind je het leuk om kennis en ervaring over te brengen? Of om te zien hoe kinderen of volwassenen zich ontwikkelen? Sta je graag voor een groep of sta jij het meest in je kracht als je één op één iemand begeleid? Welke richting je ook kiest, je kunt er van op aan dat het jou èn de ander verder brengt. Er is ruime keuze uit deeltijdstudies in de sector onderwijs en pedagogiek.

Door innovatieve technologische ontwikkelingen verandert ook de manier van onderwijs geven en ontvangen. Digitale schoolborden, tablets en onderwijsapps, resultaten online inzien, elektronische leeromgevingen en sinds corona ook online lesgeven. Dat maakt onder andere dat ook de sector ICT & Media van cruciaal belang is. En niet alleen in het onderwijs.

ICT & Media

Communicatie en informatie zijn van cruciaal belang in ons dagelijks leven. Het zorgt ervoor dat we op de hoogte blijven van het nieuws, dat ziekenhuizen erop kunnen vertrouwen dat apparatuur blijft draaien, dat netwerken niet overbelast raken en dat we (online) in verbinding blijven met anderen. Met familie, vrienden of studiegenoten. Een baan in de ICT & Media, afwisselend en veelzijdig; kortom, een brede sector waar je alle kanten op kunt. Welke kant ga jij op? 

Techniek

Aan de slag in de techniek? Er is een ruime keuze aan technische deeltijd opleidingen. Een sector waar op dit moment een schreeuwend tekort is aan mensen. Vacatures zijn lastig in te vullen. Er is een tekort aan geschoold personeel. Een grote kans dus voor mensen die affiniteit hebben met het technische vak. Techniek is heel breed, van ingenieurs tot bouwkundigen en vakspecialisten. Oriënteer je op de technische studie die bij jou past.

compass location